Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите

...
Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите
Коментари Харесай

Съжаляваме...

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази неточност, пробвайте да изпратите имейл на [email protected] и ние ще създадем каквото можем, с цел да ви помогнем.

ZID:308457493

|коментари

Грейс Луиз (@grac31ouise) отиде в TikTok, с цел да види дали всички останали са правили същата неточност като нея, и се пошегува, че като нея наподобява, че просто не можем да четем вярно - тъй като тя не е сама в произнасяйки го неправилно.

Тя озаглави видеото „ Е, това е неловко “, до момента в който направи разкритието. Поразена, тя написа до видеото: „ Само ние ли си мислехме, че се споделя Chocoloney на Тони?? Или просто не можем да четем “. Вирусният видеоклип събра над 3,1 милиона гледания, като всички си мислеха едно и също, когато тя разбра, че в действителност се назовава Tony's Chocolonely.

„ Объркан съм, постоянно е било Tony's Chocolonely “, написа един комплициран почитател, до момента в който различен добави: „ Все отново ще го назовавам „ Chocoloney “. Други обаче са уверени, че преди малко е трансформирало името. „ Мисля, че това е всеобща печатна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР