Ако имате нужда да се поглезите с едно истинско приключение,

...
Ако имате нужда да се поглезите с едно истинско приключение,
Коментари Харесай

Nkwichi - лукс в сърцето на Африка

Ако имате потребност да се поглезите с едно същинско премеждие, Nkwichi - усамотен еко първокласен комплекс на източния бряг на езерото Малави в Мозамбик, е вашият избор.

Със единствено шест бунгала и две частни къщи, Nkwichi предлага на гостите си един друг африкански опит. Девствената естествена хубост и благосъстоянието от действия са главните му атракции.

 Снимка 370360

Но тези, които търсят безусловно успокоение, също могат да се насладят. Заниманията навън обгръщат необятен кръг интензивности - от наблюдаване на птици и екскурзии в локалните села до обиколки на някои от най-хубавите сладководни аквариуми в Африка.

 Снимка 370356

Построени към дървета, употребявайки локални естествени материали, всички самостоятелно завършени бунгала разполагат с хубав селски изящен интериор с големи кревати с четири колони и ръчно направени дървени мебели.

 Снимка 370357

Душовете се намират под дърветата, а множеството от тях разполагат с забавни вани, някои от които са издълбани в скали.

 Снимка 370354

Независимо от лукса, комплексът е поел ангажимент и към развиването на общността и насърчаването на образованието, като личният състав се състои основно от поданици от близките села.

 Снимка 370355

Това подсигурява прелестно и персонализирано обслужване, съобразено с потребностите на всеки клиент, без значение дали спи под звездното нощно небе, любува се на пикник на скришен плаж с бял пясък или е на сантиментален круиз по залез слънце.

Публикация, споделена от IKON (@ikonjourneys) на Фев 14, 2018 в 6:46 PST

Идеални за групи и фамилии, вилите разполагат с бар, частен достъп до езерото / плажа, лични готвачи и профилиран екип за гостите. Откритият концептуален дизайн на бунгалата размива визиите на външни и вътрешни пространства.

Гостите могат да се поглезят и с фантастични бани навън и прелестни гледки към езерото Малави.

 Снимка 370359

За една нощ, която няма да забравите, Nkwichi предлага и алтернатива да спите на открито под намерено небе.

 Снимка 370358

Независимо дали са ситуирани на уединен скален остров, или на непорочен плаж, тези външни кревати, облечени в плюшено долни дрехи и заобиколени от дива, красива природа, потапят гостите в духа на този далечен ъгъл на Африка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР