Ако имате миловидно, любезно и приятелско лице, британската компания на

...
Ако имате миловидно, любезно и приятелско лице, британската компания на
Коментари Харесай

Geomiq, роботите и компанията, която купува лица за 130 000 долара

Ако имате " миловидно, общително и приятелско " лице, английската компания на име Geomiq е подготвена да даде 130 000 $, с цел да го купи.

И в случай че това не е добра оферта, в действителност не знаем кое е.

Geomiq е компания за роботи, спонсорирана най-много от китайски вложители, която е създала роботи, задоволително способни да служат като домакински помощник.

Тази седмица компанията разгласява в блога си въпросната оферта, в която оповестява, че търси хора, чиито лица дават отговор на към този момент упоменатите характерности, с цел да ги употребява в личните си роботи.

В състезанието ще бъде определено единствено едно лице, което ще бъде репликирано в безспорен подробност в хилядите роботи, които компанията има намерение да пусне на пазара по целия свят в близко бъдеще.

Според оповестената информация излиза наяве, че тези роботи ще служат като прислужници и приятели за възрастни хора, като от Geomiq напомнят, че популацията на възраст над 85 години ще се усили трикратно до 2050 година

Освен като сътрудник за диалози, роботите ще могат да извършват ежедневни домашен отговорности, да известяват за известия и позвънявания и вероятно да пазят дома.

Така че, в случай че имаме миловидно лице и нямаме нищо срещу то да е вградено в машина, която ще съжителства с евентуално хиляди възрастни хора, имаме страхотната опция да изкараме едни нелоши пари. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР