Ако имате миловидно, любезно и приятелско лице, британската компания на

...
Ако имате миловидно, любезно и приятелско лице, британската компания на
Коментари Харесай

Бихте ли продали лицето си за 130 000 долара

Ако имате " миловидно, общително и приятелско " лице, английската компания на име Geomiq е подготвена да даде 130 000 $, с цел да го купи.

И в случай че това не е добра оферта, в действителност не знаем кое е.

Geomiq е компания за роботи, спонсорирана най-много от китайски вложители, която е създала роботи, задоволително способни да служат като домакински помощник.
 Снимка 449174

Тази седмица компанията разгласява в блога си въпросната оферта, в която оповестява, че търси хора, чиито лица дават отговор на към този момент упоменатите характерности, с цел да ги употребява в личните си роботи.

В състезанието ще бъде определено единствено едно лице, което ще бъде репликирано в безспорен подробност в хилядите роботи, които компанията има намерение да пусне на пазара по целия свят в близко бъдеще.

Според оповестената информация излиза наяве, че тези роботи ще служат като прислужници и приятели за възрастни хора, като от Geomiq напомнят, че популацията на възраст над 85 години ще се усили трикратно до 2050 година
 Ще сключваме брак с роботи в близко бъдеще
Ще сключваме брак с роботи в близко бъдеще

Една футуристична прогноза

Освен като сътрудник за диалози, роботите ще могат да извършват ежедневни домашен отговорности, да известяват за известия и позвънявания и вероятно да пазят дома.

Така че, в случай че имаме миловидно лице и нямаме нищо срещу то да е вградено в машина, която ще съжителства с евентуално хиляди възрастни хора, имаме страхотната опция да изкараме едни нелоши пари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР