Ако имате жена от зодия Дева в живота си, сигурно

...
Ако имате жена от зодия Дева в живота си, сигурно
Коментари Харесай

Умело прикрива емоцията си, но е най-нежната женска зодия

Ако имате жена от зодия Дева в живота си, несъмнено знаете какво имаме поради, когато споделяме, че тя е най-нежна и деликатна. Ако пък не знаете, ето 9 неща, годни за Девата, с които би трябвало да сте наясно.

Тя е сензитивна – може да не дава подобен тип на пръв взор, само че това е, тъй като умее да държи страстите си под надзор, не тъй като ги няма. Тя постоянно сдържа възприятията си, до момента в който най-после не избухне. Може да приказва за тях, единствено когато се усеща в сигурност и е измежду доверени хора. Тя е доста по-емоционална, в сравнение с наподобява.

Тя държи да ѝ казвате непосредствено това, което мислите – тя не обича игрите и държи на честността. Ако сте откровени с нея, ще се издигнете високо в очите ѝ. Ако я лъжете, тя рано или късно ще разбере.

Тя е работохолик – в случай че може всички задания да се дадат на нея, тя няма да ги откаже. Тя е проведена и умее да разпределя времето си вярно. Така то ѝ стига, с цел да извърши всички свои задължения. Работата ѝ доставя наслаждение.

Тя обича да бъде обгрижвана – няма да е неприятно да я поглезите с нещо, тъй като тя несъмнено го заслужава и ще го оцени. Макар да има непоколебим тип, тя е нежна душа, която има потребност от грижа като всяко човешко създание.

Тя има мощна вътрешен глас – постоянно усеща, когато нещо не е както би трябвало. Не можете да премълчите нищо, тя ще усети. Затова най-добре просто бъдете откровени с нея за каквото и да става въпрос.

Тя е лоялна – в другарства, партньорства и колегиални връзки. На нея може да се разчита без значение какво се случва. Единственото, което може да я накара да спре да държи на вас е, в случай че страстите ѝ са еднопосочни.

Тя държи да вижда, че желаете да се развивате – Девата се обкръжава с хора с упоритост за развиване, тъкмо като нея самата. Тя не понася мързела. Ето за какво, в случай че към момента не знаете какво желаете от живота или какво да вършиме с него, тя надали ще ви обърне внимание.

Тя държи на своето персонално пространство – понякога оставяйте Девата да излиза с приятелки, да прави своите задължения и занимания. Тя желае да има своето персонално пространство и това е нейно право.

Тя е самокритична – защото е перфекционист. Не се учудвайте, в случай че чуете рецензия от нея. Към себе си тя се отнася даже по-зле. Все не е удовлетворена от достиженията си и знае, че може и по-добре. Понякога обаче на вятъра се самонаказва и е добре да ѝ вдъхвате убеденост с благи думи и жестове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР