Ако имате инсталирано приложението и сте си направили регистрация, то

...
Ако имате инсталирано приложението и сте си направили регистрация, то
Коментари Харесай

Ползвате Ли Вайбър: Тогава Задължително Прочетете Това, За Да Не Останете Неприятно Изненадани!

Ако имате конфигурирано приложението и сте си създали регистрация, то с изключение на вашия, Viber записва номерата на всичките контакти в телефона ви. Същото важи и когато човек, който има вашия номер, се записва. Освен него, приложението съхранява и история на позвъняванията, известията, информация за вашата интензивност. Всички тези неща са разказани в изискванията, с които сте се съгласили, когато сте конфигурирали приложението.

2. Акаунтът ви може да попадане в непознати ръце

Вашият акаунт съставлява мобилният ви номер. Ако в миналото ви се наложи да го промените или просто спрете дефинитивно СИМ картата си, би трябвало авансово да деактивирате акаунта си и да си регистрирате нов, в случай че желаете, с новия ви номер. В противоположен случай рискувате новият притежател на остарелия ви номер да има достъп до вашите контакти и последователност на диалози, защото инсталирайки Viber на устройството си, той непосредствено ще получи достъп до акаунта ви.

3. Когато сте онлайн – всички схващат

Във Viber, за разлика от Skype и Messenger ” няма алтернатива „ тайно “, при която никой да не може да знае, по кое време сте на линия. Моментът, в който се свържете към мобилен или Wi-Fi интернет, автоматизирано всички ваши контакти схващат, че сте на линия. Има и изключения, несъмнено, когато онлайн статуса на даден човек не дава отговор на действителността, само че те по-скоро се дължат на бъгове в системата. Viber въпреки всичко ви дава частично алтернатива „ тайно “, само че тя скрива освен вашия статус, само че и този на всичките ви контакти.
" >
4. Viber изпраща местоположението ви

В приложението има алтернатива, наречена „ Geolocation ”. Ако я активирате, с изключение на известията, ще изпращате на събеседниците си и координатите на мястото, където се намирате. Разбира се, можете да я изключите, само че множеството консуматори намират за потребно да изпращат такава информация и употребяват тази функционалност.

5. Блокиране на клиент

Във Viber можете да блокирате даден клиент, като това ще му попречи да ви изпраща известия и да ви звъни. Въпреки това, в случай че сте в група с този човек и го блокирате, вие ще продължавате да виждате неговата интензивност в групата, както и той – вашата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР