Ако имате Fire TV Stick, заседнал в задната част на

...
Ако имате Fire TV Stick, заседнал в задната част на
Коментари Харесай

Новата репресия на Fire TV Stick ви блокира от популярните приложения - проверете настройките си сега

Ако имате Fire TV Stick, затънал в задната част на вашия тв приемник и ненадейно сте разкрили, че някои приложения към този момент не работят, не сте сами. Изглежда, че Amazon пусна нова актуализация на своите стрийминг устройства, захранвани от Fire OS, която стопира работата на част от софтуера на трети страни.

Актуализацията към този момент блокира приложения от функционалност, наречена Android Debug Bridge (ADB). Това е много необичайно, само че това на процедура разрешава на разработчиците на приложения да имат достъп до софтуерни контроли и задълбочени настройки, които нормално не са налични.

Промените, които бяха видяни за първи път от екипа на AFTVnews, са внедрени от Amazon от съображения за сигурност, като компанията споделя: „ Внедрихме софтуерна актуализация, с цел да защитим сигурността на клиентите. Наясно сме с отчети, че някои приложения са били наранени от скорошна актуализация на отбраната. Ако разработчиците имат въпроси, те могат да се свържат с техния представител на Amazon Fire TV Appstor...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР