Ако имате достатъчно късмет да получите предложение за брак от

...
Ако имате достатъчно късмет да получите предложение за брак от
Коментари Харесай

Ето кои са най-добрите съпрузи сред зодиите

Ако имате задоволително шанс да получите предложение за брак от някой от представителите на тези зодиакални знаци - считайте себе си за най-голямата щастливка!

Разбира се, има и изключения, само че допълнително случаи те в действителност са най-хубавите!

Лъв

Родените под този знак, несъмнено, изискват внимание и удивление. Но в това време, в случай че желаят, те могат да създадат жена си най-щастливата жена на Земята.

Лъвът е един от най-хубавите съпрузи, които можете да си визиите. Той знае по какъв начин да обича, планува и извършва желанията, да пази и съхранява фамилията си. При едно изискване: в случай че усеща, че за обичаната си той е най-важното, най-желаното и най-хубавото. Тоест, той няма да търпи съпоставения и конкуренция.

Лъвовете - като сътрудници - са доста чувствителни и съпричастни. Те не се трансформират с времето, както множеството мъже: те в никакъв случай не не помнят да прегърнат и да кажат нежна дума, постоянно ще изненадат жена си с цветя и сладки изненади. Скучният и сив фамилен живот не е за тях. Лъвовете остават радостни „ деца “ до края на живота си, тъй че чакат брачната половинка да бъде игрива и подготвена за всевъзможни смешки и трикове.

Риби

Представителите на този знак са просто основани, с цел да станат идеални съпрузи. Те знаят по какъв начин да обичат като никой - с цялото си сърце и без да се тормозят, че някой ще ги счита за слаби или прекомерно нежни. За родените под този знак брачната половинка е Слънцето, към което се върти всичко в живота.

Те обичат да прекарват време със фамилията си, както и да играят с децата си. И най-важното - те в никакъв случай не изневеряват и не лъжат. Вярно е, че в отговор такива съпрузи чакат тъкмо същото отношение. За тях е значимо брачната половинка да се грижи и да ги обича по същия метод - с цялото си сърце.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР