Ако имате чувството, че привличате един и същи тип мъже,

...
Ако имате чувството, че привличате един и същи тип мъже,
Коментари Харесай

Какъв тип мъже си падат по вас според зодията ви

Ако имате възприятието, че притегляте един и същи вид мъже, може и да не сте надалеч от истината. Зодията също има значение при оформянето на най-привлекателните качества на характера. Подсъзнателно всеки има скрита визия за идеалния сътрудник. Вижте какъв вид мъже си падат по вас съгласно зодията ви:
Овен
Амбициозни и директни, дамите от зодия Овен притеглят мъжете-завоеватели, родени под знака Стрелец и Лъв. Везните ги обожават, само че са прекомерно чувствителни и мечтателни за суровата им натура. Това не им пречи да мечтаят за брак с жена от зодия Овен.  
Телец
Дамите, родени под знака Телец, знаят какво желаят и възнамеряват всичко систематично. Този прагматизъм е обаятелен за Козирога и Девата. Стрелците, които обичат да превземат непринудено обектите на желанието си, не демонстрират интерес.
Близнаци
Жените-Близнаци преливат от сила. Затова постоянно притеглят противоположности в лицето на Водолеите и Везните. Те са мощно впечатлени. Мъжете от зодия Лъв обаче виждат Близнаците по-скоро като конкуренция.
Рак
Чувствителните Риби са мощно привлечени от прочувствената просветеност на дамите, родени под знака Рак. Козирозите също се присламчват към дълбочината и заниманията, които вървят в пакет със зодията. Те обаче елементарно се изнервят от спомагателната доза сладникавост и не съумяват да останат дълго.
Лъв
Жените от зодия Лъв са горди, буйни и борбени. Това са и общите им качества с представителите на знака Стрелец. Мъжете от тази зодия си падат по такива дами. Лъвовете обаче са прекомерно буйни за Водолеите.
Дева
При дамите от зодия Дева всичко е съвършено и планувано до най-малкия подробност. Това мигновено притегля амбициозните Телци и Козирози. Сексапилът на тези качества обаче внезапно се изпарява, погледнат от камбанарията на буйните Скорпиони.
Везни
Жените-Везни желаят естетика, почитание и правдивост. Това може да се стори леко скучно на мъжете от зодия Овен, които обичат понякога да има спор. Въздушният знак Близнаци обаче мигновено е притеглен от тяхното възвишено самолюбие.
 4-те вида дами, които най-вече притеглят мъжете 4-те вида дами, които най-вече притеглят мъжете
Само с цел да потвърдим, че мъжете имат доста по-дълбоки желания от дългите крайници и дългата коса, в идващите редове ще ви ракрием ко...
Скорпион
Представителките на зодия Скорпион знаят какво желаят и по какъв начин да го получат. Цената няма значение. Мъжете, родени под същия знак, знаят това и избират да гледат в профил. Лъвовете и Овните обаче биха дали всичко, с цел да покорят представителка на зодия Скорпион.
Стрелец
Стрелците са оптимисти, отворени към света и приключенията. Тези качества доста се харесват на свободолюбивия Водолей. Жените от зодия Стрелец са желани партньорки и в приключенията на Лъвовете.
Козирог
 5 лесни метода за привличане на обич в живота ви 5 лесни метода за привличане на обич в живота ви
Любовта от време на време ни подминава и се чудим докога ли няма да имаме шанс и какъв брой още ще би трябвало да чакаме, с цел да се появи верният за н...
Трудолюбието и упоритостта на дамите, родени под знака на Козирога, са качества, които мощно притеглят дисциплинираните мъже от зодия Дева и устойчиво стъпилите на земята Телци. Козирозите обаче са прекомерно упорити за сензитивните Раци.
Водолей
Жените от зодия Водолей са независими, само че обожават дългите и задълбочени диалози. В това съвършено си пасват с мъжете, родени под същия знак, които обичат да слушат. Близнаците пък са привлечени от независимостта на Водолея.
Риби
Жените-Риби са чувствителни, състрадателни и интуитивни. Това ги прави съвършени в очите на мъжете от зодия Рак. Идеализмът на Рибите притегля и целенасочените Скорпиони. Мъжете-Близнаци обаче се опасяват да не бъдат разкрити от тях в прочувствен проект.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР