Ако имаше независима прокуратура, виновните за грабежа на европейските фондове,

...
Ако имаше независима прокуратура, виновните за грабежа на европейските фондове,
Коментари Харесай

Бивш съдия с унищожителни критики към прокуратурата

Ако имаше самостоятелна прокуратура, отговорните за грабежа на европейските фондове, злоупотребата с власт, огромните наркотрафиканти щяха да са в пандиза, написа някогашният арбитър Румяна Ченалова във фейсбук.
В мандата на Цацаров започнаха инспекции - на скъпи коли, на еврофондове, на къщите в Бояна, на къщите за посетители, на десетки държавни чиновници и магистрати с милиони в КТБ, офшорни сметки, парцели в чужбина.Изчезнаха описите от Швейцария, писмата от Лихтенщайн, отчета на турските служби.
Ако имаше прокуратура стотици виновници за злото, което задушава България трябваше да са в пандиза, а нелегално добитото имущество- иззето.
Вместо това, пипалата на октопода проникнаха на всички места и трансформираха съзнанието ни.
Има ли правда - има почит и доза боязън...и по този начин доста генерации до момента в който разпоредбите на закона станат правила на осъзнато държание.
Нужен е рестарт на правосъдната система и най- към този момент на прокуратурата.Това би трябвало да е една от първите задания на тези, които дойдат на власт с планове да трансформират действителността в България. В противоположен случай просто ще потънат в отровната мъгла от дъха на октопода и ще станат част от него, написа още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР