Ако имаме тези три неща в гардероба си, никога няма

...
Ако имаме тези три неща в гардероба си, никога няма
Коментари Харесай

Универсалната визия се състои от три елемента

Ако имаме тези три неща в дрешника си, в никакъв случай няма да сме изправени пред въпроса “какво да облека през днешния ден ”.

Тайната на стилните дами, която към този момент не е загадка, е, че същински положителните тоалети не подлежат на стилните трендове. Днес ви припомняме за една такава изпитана визия, обичана на толкоз доста фешънисти.

Тя следва формула, която просто не може да бъде по-семпла – трябват ви единствено бял топ, типичен блейзър и ярък деним. Тези три детайла подсигуряват, че каквото и да добавите към аутфита, ще изглеждате класно най-после.

 Универсалната визия се състои от три детайла

Съвсем неотдавна видяхме Кендал Дженър да носи версия на тоалета, като тя го персонализира с дънки вид Чарлстон, изчистена черна дамска чанта, очила с дребни затъмнени стъкла и боти с квадратен връх. Комбинацията ни хареса, само че вие можете да й дадете вашия почерк – прибавете кецове, дънки с прав крачол, чанта през рамо или пък даже наслагвайте още детайли с дебело палто от горната страна, с цел да пригодите тоалета за зимата. Възможностите са безкрайни.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР