Ако имаме розова кожа, то със сигурност сме далеч от

...
Ако имаме розова кожа, то със сигурност сме далеч от
Коментари Харесай

На Секундата Ще Разберете, Дали Имате Проблеми Със Здравето! Просто Погледнете Дланите Си, Отговорът Е Там!

Ако имаме розова кожа, то сигурно сме надалеч от остри вирусни болести или тежки хронични проблеми. При жълтеникави длани е допустимо да се усещаме по-отпаднали, да се изморяваме бързо, да усещаме уязвимост. Ако това е съчетано с по-тъмна урина, може да се приказва за проблем с жлъчния мехур или хепатит А, В, С. Но в случай че дланите ни са оранжеви, както и петите и бузите, тъй като хапваме повече моркови, то всичко е в реда на нещата.

Просто организмът ни се е пренаситил с бета-каротин. При пурпурно-червени ръце може да се притесняваме за диабет, дисфункция на черния дроб или натравяне. Ако червенината се е появила в долната част на дланите, по-близо до външния край, допустимо е да сме бременни.

При длани в подобен цвят не е неприятно да се консултираме с персоналния доктор и да си пуснем проучвания за равнището на кръвната захар. Добре е да вземем ограничения и да изключим сладкото от храненето си. Тъкмо ще ни се отрази благотворно на фигурата, написа Пик.

Синкавата кожа подсказва за сърдечен проблем

Окажат ли се дланите ни синкави, сиви или синьо-сиви, може би наближава проблем със сърдечно-съдовата ни система. Възможно е и да имаме нетърпимост към медикаменти, които вземаме неотдавна, проблеми с нервите или преохлаждане.

Първата стъпка към възстановяване на положението е чаша билков топъл чай. Ако към момента не се усещаме добре е време за консултация с персоналния доктор, който да ни насочи към невролог, невропатолог или ще ни предложи да си създадем проучвания на сърцето и на кръвоносните съдове.

Важно е да подобрим двигателния си режим. При мраморен рисунък нормално става въпрос за стрес, проблем с работата на сърцето, съдовете или кръвното налягане. Ето за какво е належащо да си създадем нужните проучвания. Тук е значимо да сме спокойни, да наблегнем на приятните страсти и разходките измежду природата.

Всяка болежка по дланите е тип диагноза

Според китайската медицина в случай че ни боли в зоната сред втората и третата фаланга на показалеца и безименния пръст то несъмнено се задава проблем с колянните стави.

Палецът на дясната ръка дава отговор за десния бял дроб, а на лявата - за левия дроб. При болки в тези зони е добре да спрем цигарите и да се консултираме със експерт.

Точката в основата на палеца на границата сред дланта и китката е региона, съответстваща на сърцето. Ако при напън на това място, усещаме болежка, е време за среща с кардиолог. Възвишението сред безименния и междинния пръст подхожда на пикочно-половата система. Ако при напън на това място усещаме болежка е нужно посещаване при гинеколог или уролог. Зоната в центъра на дланта дава отговор за психическото здраве на човек. Болката при напън в тази зона приказва за непрекъснат стрес и и риск от нервозен срив.

Знаете ли, че...

Участъкът покрай китката, под дребния пръст дава отговор за жлъчния мехур. Ако при напън ни заболи, е потребност да се консултираме с доктор и да си създадем ултразвуково проучване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР