Ако имаме късмет, ще имаме и Търговски регистър, рече премиерът

...
Ако имаме късмет, ще имаме и Търговски регистър, рече премиерът
Коментари Харесай

Търговският регистър е в Замунда

" Ако имаме шанс, ще имаме и Търговски указател ", рече министър председателят във връзка срутва на системата. Не стана ясно напълно по какъв начин по-точно шансът въздейства в сходни обстановки. Идва ИТ отдела, рови, човърка, и най-после старши програмистът с почесване на главата хвърля фасул и зарове, с цел да види дали ще има или няма указател. До него и министър председателят се кръсти, па да забележим - за всеки случай се споделя туй онуй за Началника пред благия взор на стоящо наоколо църковно лице, с цел да се подсигури малко ръката на ориста. Въобще, разновидности доста. И вместо обикновен back up на файловете, какъвто би трябвало да се прави във всяка значима електронна система, бихме могли да развием няколко хипотези за завръщането на скъпия указател.
1. Да поръсим дисковете със захар
Дали въпреки всичко някой се е сетил да поръси дисковете със захар? Леко по ръбовете, а на по-повредените може и повече. Относно забележката, че това може да ги повреди, някой въпреки всичко ще се сети да предложи след това да се измият с топла вода.
2. Да проверим в Замунда
Там някъде би трябвало да е. С няколко коментара във форума " Daite seed " и " Towa e mnogo skuchno, samo nqkvi tablici ". В Замунда изтекоха епизоди от " Игра на тронове " преди да видят бял свят изобщо - какъв брой му е на един търговски указател?
3. Хвърлен е в едно от седемте рилски езера
...но в кое? Това ще схванат единствено тези смели, горди и патриотични българи, които са подготвени да сложат носии и да отдадат сърцето си на великото и историческо нагазване в студената вода, което да ни дефинира като нация и разсъни античната ни мощност.
4. Чумав е
Просто се е оказал чумав, бил е бързо премахнат и изхвърлен като биологичен боклук.
5. В селска библиотека
Скрит е в библиотеката на село в силистренско, където никой не е влизал от 25 години, сред 126-та и 127 страница от любовен разказ на Нора Робъртс.
6. В къщата в Барселона е
В онази именита къща в Барселона се прибират всевъзможни секрети и забавни работи, които би трябвало хем да съществуват, хем да са някъде надалеч и на несъмнено и слънчево място.
7. Взел го е Иван Костов
Иван Костов, известно е, продължава да дърпа конците на всичко в тази страна, а това да гепи регистъра го е възнамерявал още по времената на всеобщата приватизация. Сега Търговския указател е в един долап в къщата на Иван Костов и когато му звънят да го върне той споделя няма да ви го върна и се инати.
И по този начин. Сега към този момент нещата наподобяват по-ясни.
Ако имаме шанс, дето е рекъл Борисов, ще се оправят.
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР