Ако имаме карта за градския транспорт в София вече ще

...
Ако имаме карта за градския транспорт в София вече ще
Коментари Харесай

Евтин билет за театър срещу карта за рейса

Ако имаме карта за градския превоз в София към този момент ще можем да употребяваме 50% понижение на билетите за постановките в Младежкият спектакъл “Николай Бинев”. Инициативата е на театъра и Центъра за градска подвижност.

Кампанията “Спирка Младежки театър” дава опция за понижени билети за театъра на всички, които имат постоянни карти за градски превоз за 12, 6 и 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, училищен и студентски карти. Офертата важи за всички представления на театъра до края на година. За задачата искащите би трябвало да си вземат специфичен ваучър от пунктовете за продажба на транспортни документи на ЦГМ. С този ваучър на касата на театъра се удостоверява, че картата е в период, с цел да се получи понижението за театралния билет. Цената на билета, обаче, не може да бъде понижена под 6 лева
 За да получите отстъпката, вземете от пунктове за продажби на билети специфичния ваучър, с който удостоверявате на касата на театъра, че картата ви е годна.
„ Мисля, че изключително младежите ще извърнат особено внимание на тази опция като по този метод извършват две значими цели – от една страна да понижат нездравословните излъчвания във въздуха по този метод. И въпреки това несъмнено да се възползват от опцията да посетят Младежкия спектакъл с прелестните представления и най-много с извънредно надарените млади артисти на България “, сподели столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на откриването на акцията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР