Ако имахме нормално правителство и в държава, Рашков трябваше да

...
Ако имахме нормално правителство и в държава, Рашков трябваше да
Коментари Харесай

Каназирева: Снощи Рашков и Петков трябваше да си отидат

" Ако имахме обикновено държавно управление и в страна, Рашков трябваше да подаде оставката си нощес, дружно с Петков. Те си играят на " страна ", само че пуснаха страната ни с гневна скорост по нанадолнището. Правят под паника опит да отклонят публичното внимание от неуспеха във всяка сфера на ръководство, само че това се обърна против тях ".

Това съобщи пред NOVA NEWS Дани Каназирева, народен представител от ГЕРБ.

По думите ѝ единствено жаждата за политическа власт събира съдружните сътрудници. " За 100 дни на власт, те нямат нито едно решение, което да е в интерес на хората за високите цени на горивата, на стоките и инфлацията. Властта прави безредни, под паника и неверни стъпки във всяка една социална сфера, неналичието на решения за рецесиите и разрушената коалиция. В нея липсва идеологическа съгласуемост - има както проруски социалисти и десни евроатлантици ", уточни тя. И добави, че карцерът на Борисов е посочил непросветеност.

" Сигналът е от декември месец, не може да се смята, че е належащо изискване на необходимост - заобикалят и злоупотребяват със закона за Министерство на вътрешните работи. Компетентността на европрокуратурата са закононарушения против бюджета на Европейски Съюз. Говори се различен за вид закононарушение, това е корист и с идването на госпожа Кьовеши. Да си позволиш без нито едно доказателство да задържиш водача на най-голямата опозиционна партия в България, за това би трябвало да има оставки ", разяснява Каназирева.

Според нея тъкмо Кирил Петков, поради проблема му с канадското поданство, не може да приказва кой е над закона. " Разследващите служители на реда са некомпетентни, а реакцията на властта е незряла ", означи тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР