Ако имахме нормално правителство и в държава, Рашков трябваше да

...
Ако имахме нормално правителство и в държава, Рашков трябваше да
Коментари Харесай

Каназирева: Рашков трябваше да подаде оставката си снощи, заедно с Петков

Ако имахме обикновено държавно управление и в страна, Рашков трябваше да подаде оставката си нощес, дружно с Петков. Те си играят на " страна ", само че пуснаха страната ни с гневна скорост по нанадолнището. Правят под паника опит да отклонят публичното внимание от неуспеха във всяка сфера на ръководство, само че това се обърна против тях. Това съобщи в предаването  " Офанзива " по Нова Нюз депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 119
По думите ѝ само жаждата за политическа власт събира съдружните сътрудници. " За 100 дни на власт, те нямат нито едно решение, което да е в интерес на хората за високите цени на горивата, на стоките и инфлацията. Властта прави безредни, под паника и неверни стъпки във всяка една социална сфера, неналичието на решения за рецесиите и разрушената коалиция. В нея липсва идеологическа съгласуемост - има както проруски социалисти и десни евроатлантици ", уточни тя. И добави, че карцерът на Борисов е посочил непросветеност.

" Сигналът е от декември месец, не може да се смята, че е належащо изискване на необходимост - заобикалят и злоупотребяват със закона за Министерство на вътрешните работи. Компетентността на европрокуратурата са закононарушения против бюджета на Европейски Съюз. Говори се различен за вид закононарушение, това е корист и с идването на госпожа Кьовеши. Да си позволиш без нито едно доказателство да задържиш водача на най-голямата опозиционна партия в България, за това би трябвало да има оставки ", разяснява Каназирева.

Според нея тъкмо Кирил Петков, поради проблема му с канадското поданство, не може да приказва кой е над закона. " Разследващите служители на реда са некомпетентни, а реакцията на властта е незряла ", означи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР