Ако имаха малко акъл, щяха да надградят това, което сме

...
Ако имаха малко акъл, щяха да надградят това, което сме
Коментари Харесай

Борисов: Ако имаха малко акъл, щяха да надградят това, което сме направили

Ако имаха малко ум, щяха да надградят това, което сме създали. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Кърджали пред цялостна зала със симпатизанти.

Той бе посрещнат на крайници и с бурни овации.

Лидерът на ГЕРБ се появи облечен с емблематичния си черен кожен шлифер, който носеше като основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той се обърна и към публицистите и напомни по какъв начин водещата Биляна Гавазова е изхвърчала след закани на Бойко Рашков. „ Защо не смеете, за какво ви е боязън да зададете въпроси? “, пита Борисов. „ Христо Иванов сподели: Сваляйте предаването и те го смъкнаха. Представяте ли си аз да направя това? Извадих от народен представител Антон Тодоров, който загатна единствено нещо. А в този момент: Сваляйте, кой видел, видел. Бързо замитайте под килима “, не скри недоволството си водача на ГЕРБ. „ А по какъв начин се финансира Демократична България - през Nexo! И следва безмълвие. Кой ви плаши по този начин бе, български медии? Пеевски го няма. Кой? Кой? Кой? Кой е новият Пеевски? Има други олигарси които ви дърпат конците “, сподели той.
„ За 2 години ви обраха по 1 лев на всеки литър бензин. Сега ви вадят парите през веригите за храни, преди този момент ви обраха за тока, в този момент готвят за бизнеса налог - 33%. От фризьорския салон до гаражчетата, всичко ще платите. Заради мълчанието и страха на медиите. Затова се събраха 7 партии против нас. Само хора, които нямат никакво действително отношение към ръководство на страната, те не се научиха по какъв начин работи страна “, отсече Борисов.

„ Стремително летим надолу, цените галопират, автомагистралите са във фризера, 10 пъти по-висока е цената на тока, горивата са скъпи, има мигрантска рецесия, противозаконни арести по цялата страна. Полицейският ботуш на Рашков беше употребен за репресии и кавга с съперника. Но ние сме тук, ние сме мощни, тъй като сме дружно и тъй като сме на правата страна “. Това съобщи водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева.

„ Имаше кавги и сапунени сериали за тези две години. В Кърджали нищо положително не се случи. Оставихме им подготвен план за Околвръстния път и 2 млн. лева за отчуждителни процедури, само че в този момент изтичат периодите и Кърджали няма да има Околовръстен път. Спортното министерство даде план, отпуснати бяха 4 млн. лева за зала, само че залата я няма “, означи тя.

„ Всичко обещано на Кърджали е с помощта на ГЕРБ и държавното управление на Бойко Борисов “, разгласи Караянчева.

Нещата не са добре и мен ме боли, тъй като хората не живеят добре. Обикаляме и приказваме и за мигрантите, за цените, за храната, за жълтите павета, за протичащото се в районите, за претендентите за депутати-парашутисти, които не знаят какъв брой общини има в област Кърджали “, възмути се Цвета Караянчева.

„ Тук сме два дни откакто излезе отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати. Американците споделят, че има високи равнища на корупция, както и че арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова са нарушаване на човешките права. Това, което написа там, значи, че Промяната е корумпирана и си е разрешила политическо принуждение против водача на най-голямата политическа мощ в България. Това го споделяме не ние, а Съединени американски щати “, разгласи Тома Биков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР