Ако има участник в Игри на волята, който едновременно да

...
Ако има участник в Игри на волята, който едновременно да
Коментари Харесай

Обичан и критикуван: Какво се случва с Юли от първи сезон на „Игри на волята“

Ако има участник в " Игри на волята " , който по едно и също време да е доста обичан от публиката и също толкоз подложен на критика, то това сигурно е Юлиян Златев от първия сезон на шоуто, написа каналът във vbox7.

Юли не съумя да завоюва премията, само че и до ден сегашен остава един от най-популярните участници от първия сезон на Игрите. Какво обаче се случва с него, две години след края на неговия сезон?
                 

Е, Юлиян към този момент е женен мъж. Той и дългогодишната му другарка към този момент са семейство, като двамата са вдигнали чудна лятна женитба, провела се в археологическия музей на Велики Преслав.
                 

От профила му в Instagram разбираме, че е почнал да тренира даже още по-здраво и то не с кого да е, а с участници от втория сезон на " Игри на волята " - Вайс, Сюзън и Джералдин . Той се занимава, както с кондиционни тренировки, по този начин и с фитнес, само че и с ММА.
                 

Иначе Юлиян продължава да се занимава с деца. Знаете, той бе показан като преподавател по физкултура, а в Instagram профила му виждаме и възпитаниците му в школа по хокей на трева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР