Ако Има такъв народ“ не бяха свалили ГЕРБ преди две

...
Ако Има такъв народ“ не бяха свалили ГЕРБ преди две
Коментари Харесай

Изчегъртването на модела ГЕРБ е напреднал, обявиха от ИТН по повод скандала Гешев-Борисов

„ Ако „ ИТН “ не бяха свалили ГЕРБ преди две години, това сега нямаше да се случи. Т.е. изчегъртването на модела ГЕРБ – приказвам за модела, под някаква форма е напреднал, тъй като тези обвинявания за скрити закани, които хвърчат сега, са доказателство за това, че това към този момент не е такова монолитно слепване на политическа власт със правосъдна власт. “ Това разгласи ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред кореспонденти в Народното събрание по поводна основния прокурор Иван Гешев през днешния ден.

Преди това в Народното събрание се организираха диалози за първия мандат за държавно управление с ГЕРБ-СДС с присъединяване на кандидат-премиера Мария Габриел и водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Те продължиха едвам десетина минути. От Има Такъв Народ показаха опасения от разминаването сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия за недостига за бюджета. Като дясна партия те не подкрепяли прекомерно огромни разноски, които може да дестабилизират финансите на страната.

Иначе пред парламентарните кореспонденти Тошко Йорданов добави з а абсурда към Иван Гешев и Бойко Борисов: „ Може би тези турбуленции, които сега стартират, са, по какъв начин да кажа... уповавам се да бъдат възстановителен развой и в действителност правосъдната, законодателната и изпълнителната власт най-сетне да станат самостоятелни или най-малко оптимално самостоятелни, а не по този метод оплетени, по който ги гледахме досега. “

Тошко Йорданов атакува някогашните сътрудници на Има Такъв Народ - " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", с които бяха в ръководството за малко предходната година. Според него те не желали действителна промяна, а единствено премахването на Иван Гешев като основен прокурор. " Демократична България " пък имали съществено въздействие в съдийската гилдия. 

Очаквайте детайлности

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР