Ако има разум в 50-ия парламент и стигнем до третия

...
Ако има разум в 50-ия парламент и стигнем до третия
Коментари Харесай

Балабанов: ИТН сме готови да получим третия мандат и да предложим експертен кабинет

Ако има разсъдък в 50-ия парламент и стигнем до третия мандат, Има Такъв Народ е подготвен да го получи и да предложи експертен кабинет. Това съобщи Станислав Балабанов от ИНТ на влизане в парламента 

" За следващ път, с цел да потвърдим на всички платени партийни социолози, анализатори и политолози, че тяхната теза е несъстоятелна, от края на тези избори всеки ден в студиата се опитваха да употребяват всевъзможни избрания против " ИТН ". Едва ли не, че ние сме третият детайл, патерицата на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Не, ние не сме като ПП-ДБ. Защитихме всички тези 125 000 души, които гласоподаваха доверие към Има Такъв Народ. И сега, в случай че има разсъдък в 50-ия парламент и стигнем до третия мандат, Има Такъв Народ е подготвен да го получи и да предложи експертен кабинет. Както и да отвори диалозите към всички политически партии в Народното събрание, които не желаят да тласкат страната към избори ", акцентира той. 

На въпрос ще работи ли партията му с Движение за права и свободи и ГЕРБ, в случай че президентът връчи на Има Такъв Народ третия мандат за сформиране на кабинет, той акцентира, че " ще се водят диалози ". " Ще поканим всички политически обединения, с цел да схванат каква ще бъде рограмата на ИНТ, какъв ще бъде съставът на експертния кабинет и политиките зад които заставаме. Но до тогава има време. Отговорността сега е на първата политическа мощ дали изобщо ще успее да извърши мандата си ", безапелационен беше той. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР