Ако има отношения в кралското семейство, за които не се

...
Ако има отношения в кралското семейство, за които не се
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени - сестри за пример

Ако има връзки в кралското семейство, за които не се съмняваме, че са съвсем съвършени, то това са тези сред принцеса Беатрис и принцеса Йожени. Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън не пропущат мотив да показват сестринската си обич.
 Принцеса Беатрис, принцеса Йожени, Сара Фъргюсън и присъединяване им в среща с Teenage Cancer Trust
Кой разплака принцеса Беатрис

Тя взе участие в особено събитие с майка си и сестра си

Това стана и на рождения ден на Беатрис на 8 август.

По този мотив по-малката й сестра й честити, както множеството модерни хора - в обществените медии. " Честит рожден ден на специфичната ми по-голяма сестричка. Много те обичам ", написа 32-годишната Йожени.

Към пожелания тя показа и три фотоси, с които да означи 34-ия рожден ден на Беатрис. На три от фотосите двете сестри са дружно, като едната е от празненствата за Платинения юбилея на баба им кралица Елизабет. На четвъртата са дружно със Зара Тиндал, дъщерята на вуйна им принцеса Ан.

Съпругът на принцеса Беатрис също разгласява пожелания за рождения й ден в Instagram. " Ти си най-хубавата брачна половинка в света. Отгоре на това си и най-хубавата майка. Обичаме те доста! Честит рожден ден, скъпа ", написа Едоардо Мапели Моци.

Принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци се ожениха през юли 2020 година Двамата станаха родители през август 2021 година, когато се роди дъщеричката им Сиена. Беатрис има и десетгодишен доведен наследник от предходна връзка на Моци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР