Ако има някъде целенасочено увеличение, това е в МВР. И

...
Ако има някъде целенасочено увеличение, това е в МВР. И
Коментари Харесай

Горанов обеща 55 млн. лв. на МВР

" Ако има някъде целеустремено нарастване, това е в Министерство на вътрешните работи. И в този момент не можем да ги оставим без никакво нарастване. Ще обсъдим с министър Радев едно диференцирано нарастване, което ще засегне служителите на реда на терен. Говорим за 55 млн. лева повече разноски за личен състав, само че не желая да навлизаме в механически елементи, малко е рано ", разяснява пред БТВ финансовият министър Владислав Горанов.

Почти всички браншове финансирани от бюджета получват нарастване. Според него потреблението пораства и има растеж на приходите а в последните месеци е " съвсем двуцифрено ". Социалнослабите, които са пасивни на пазара на труда не го усещат, счита Горанов.

Като дебелашка смешка, отвън подтекста на диалога разяснява той абсурда с изявлението на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров пред Виктор Николаев, който се развихри предходната седмица. Горанов се въздържа да разяснява дали Тодоров може да бъде изключен от партията.

" Ако гледаме безусловно думите, опасност имаше, само че в случай че ги гледаме в подтекста и смисъла, който е желал да вложи Антон Тодоров, не го разбирам по този начин. Той е един извънредно ерудиран мъж и не би си разрешил в ефир да изкаже такава опасност. Подобни закани не се вършат в ефир ", добави Горанов.

" Не съм приказвал с него, нито с Валери Симеонов. Той евентуално има своите причини. Не съм честен стожер нито в партията, нито в държавното управление ", разяснява Горанов. Допълни, че е малко изумен от нагнетяването на напрежението по случая. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР