Ако има неверни данни, нека да бъдат идентифицирани. Така отговори

...
Ако има неверни данни, нека да бъдат идентифицирани. Така отговори
Коментари Харесай

Йорданова отговори на Гешев: Ако има неверни твърдения, нека да бъдат идентифицирани

Ако има погрешни данни, дано да бъдат разпознати . Така отговори правосъдният министър Надежда Йорданова на основния прокурор Иван Гешев, който съобщи, че тя популяризира възможни погрешни изказвания по телевизионните студия, а на Пленума на Висш съдебен съвет има безмълвие.

По думите ѝ не пречи правосъдният министър да коментира за своите причини и работа посредством медиите. Това пристигна в отговор на рецензиите на обвинител номер едно на страната, че " правосъдният министър вместо да обикаля телевизионните студия и да изнася вероятно погрешни изказвания, да ги каже в Пленума на Висш съдебен съвет, а не да има безмълвие ", разкритикува той.

Министърът разяснява какво ще се реализира посредством възможното премахване на Гешев. " С отстраняването на Иван Гешев като основен прокурор ще решим събитието, че България най-накрая има потребност от основен прокурор, който ще пази правата на хората и не се крие зад полицейско принуждение ", уточни тя.

„ Чувствам се уверена от позиция на законодателните промени, които прави правосъдното министерство, среща оставка “, съобщи той.

Тя разяснява и опасността против спецмагистрата Ангел Кънев. По думите ѝ, всяка опасност против магистрат би трябвало да бъде третирана с доста внимание и съвестност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР