Ако има нещо по-тревожно от самия вирус, това е демонстрираната

...
Ако има нещо по-тревожно от самия вирус, това е демонстрираната
Коментари Харесай

Румен Радев: Безпомощността на кабинета е по-тревожна от вируса

Ако има нещо по-тревожно от самия вирус, това е демонстрираната беззащитност на държавното управление да се оправи с пандемията, разяснява президентът Румен Радев в отговор на въпрос преди присъединяване си в награждаването на спечелилите в тринадесетото издание на състезанието " Мениджър на годината ".

Докато хората обикалят лечебните заведения с вярата да бъдат прегледани, да бъдат признати, този, който изгони българските лекари и медицински сестри от България, отново ни дава обещание, че отново ще ни избавя, сподели Радев, представен от Българска телеграфна агенция.

Той прикани хората да съблюдават епидемиологичните ограничения, да се пазят - себе си и своите близки, да укрепват имунитета си и да не разчитат на " телевизионни спасители ". Румен Радев прикани също за поддръжка към лекарите и медицинския личен състав в този сложен миг.

Румен Радев още веднъж сподели,че неведнъж е призовавал държавното управление да подаде оставка, тъй като, по думите му, не може държавно управление, чиято единствена цел е личното му оцеляване, да води страната през такава комплицирана рецесия - здравна, обществена, икономическа. По думите на президента резултатът е налице - пропуснато е скъпо време, с цел да се направи нужната подготовка и в този момент има под паника дейности.

" Докато държавното управление се разхождаше по всевъзможни автомагистрали, багери, кравеферми и т.н, беше изпуснато значимо време за доста виновни дейности, също и непопулярни дейности ", съобщи президентът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР