Ако има нещо, от което все още се бои херцогинята

...
Ако има нещо, от което все още се бои херцогинята
Коментари Харесай

Старото гадже на принц Уилям още кара Кейт да трепери СНИМКА

Ако има нещо, от което към момента се бои херцогинята на Кеймбридж, това е някогашната другарка на мъжа ѝ принц Уилям. Той се среща с родената и живееща в Южна Африка Джесика Крейг, доста преди да се запознае с Кейт, написа " Труд ".

Състуденти са, връзката им е много сериозна и даже когато през 2007 година Уилям и Кейт се разделят за малко, той намира разтуха точно при някогашната си. Заради сватбата на брат ѝ отпътува в Южна Африка и пропуща венчавката на братовчед си Питър Филипс. Дори предлагането за брак насочва към Кейт не другаде, а в дома на Джесика в Кения!



Уилям не престава да се вижда с някогашната си изгора даже след сватбата си през 2011 година Това дава мотив на английските таблоиди да пишат публикации в жанр “Внимавай, Кейт!” и да вършат заключения, че във семейството Уиндзор “всеки има своята Камила”, визирайки бащата на Уилям - принц Чарлз. Впрочем, той преди време прави предложение на Даяна в градината на Камила Боулз...

Срещите сред Уилям и Джесика стават редки, откакто през 2015 година тя се омъжва за много по-възрастния от нея професор по биология Джонатан Бейли. Четири месеца преди сватбата Джесика ражда дете.

Принцът е един от първите поканени и той незабавно отпътува за венчавката в Кения, макар че наближава Великден. Това пък налива масло в огъня: чие е детето? Никой от кралския двор, несъмнено, не разяснява сходни клюки, само че изводът е един: “Внимавай, Кейт!”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР