Ако има нещо наистина важно в една връзка, то е

...
Ако има нещо наистина важно в една връзка, то е
Коментари Харесай

Защо трябва да се правите на необвързани, когато сте във връзка

Ако има нещо в действителност значимо в една връзка, то е независимостта. Няма нищо по-лошо от това да бъдете погълнати от половинката си и да не прекарвате време с различен, с изключение на с обичания си. Замислете се, приятелите ви упреквали ли са ви в миналото, че ги забравяте, когато сте във връзка? Ако ви се е случвало, би трябвало да прочетете идващите редове. Ще разберете какъв брой е значимо да се държите като необвързани, когато сте във връзка.

1.Половинката ви не може да замести приятелите ви

Не е добре сътрудникът ви да е единственият ви непосредствен човек. Както и приятелите ви не могат да заместят неналичието на половинка. Има неща, които можете да споделите само на приятелите си и такива, които не може да им кажете. Ако индивидът до вас е единственият ви контакт, непрекъснато ще усещате неналичието на другари, даже и да не го осъзнавате.

2.Социалните ви контакти избавят връзката ви

Продължение на предната точка. Срещайте се и единствено с приятелите си, спрете да взимате половинката си на всички места с вас. В противн случай скуката ще се промъкне доста бързо посред ви. Направете по този начин, че индивидът до вас да ви залипсва и ще се зарадвате още повече, когато го видите.

3.Кариерата ви също ще помогне

Усилената работа ще ви даде още тематики за диалог с обичания човек. Няма нищо по-хубаво от това да се приберете у дома след дълъг работен ден и да споделите какво си е случило в работата. По този метод ще заздравите още повече връзките си, а и сътрудникът ви ще ви почита повече.

4.Личното занимание ви пази от депресията

Ако целият ви живот се върти към връзката ви, то тя ще е обречена на неуспех и доста кавги. А всяка кавга ще ви се коства като края на света. Когато имате лично занятие и персонални цели, концентрацията ви ще бъде съсредоточена върху тях, а връзката ви ще потушава напрежението.

5. “Самотните “ нощи основават тайнственост межу вас и половинката ви

А тя е извънредно нужна. Мистерията в дребни количества поддържа искрата сред двама души и не отстъпва мястото си на скуката.

6.Пазете персоналното си пространство и ще научите значими неща за другия

Ако се чувствате притиснати по някакъв метод или просто желаете да научите освен това за половинката си, поискайте малко независимост. Попитайте го дали има нещо срещу да заминете за няколко дни някъде с другарка. Ако той стартира да подозира, че желаете да му изневерите, то би трябвало да знаете, че до себе си имате човек, който желае да ви управлява. Животът с него не всеки път ще е благополучен.

7.Вие ще бъдете пълностоен човек и след връзката ви

Много е значимо да осъзнаете, че можете да бъдете благополучен човек и без половинка до себе си. Трябва да бъдете самостоятелни, даже и да сте във връзка. По този метод, даже и откакто тя завърши, ще съумеете бързо да се съвземете и да продължите напред. Никой различен не би трябвало да ръководи живота ви с изключение на самите вие. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР