Ако има нещо, което сме научили за американската политика в

...
Ако има нещо, което сме научили за американската политика в
Коментари Харесай

Мистерията на „тайния гласоподавател, който не е Тръмп“

Ако има нещо, което сме научили за американската политика в ерата на Тръмп, то е следното: анкетьорите съвсем постоянно бъркат.

Когато милиардерът строителен бизнесмен за първи път се появи на политическата сцена преди осем години, изследванията на публичното мнение бяха склонни да подценяват поддръжниците му, предполагайки, че има „ секрети гласоподаватели на Тръмп “, които бяха прекомерно смутени, с цел да признаят обществено желанията си за претендент, който провокира толкоз различия.

Но нещо необичайно се случи по пътя към републиканския конгрес през 2024 година Социологите към момента бъркат, само че в другата посока.

Насочвайки се към Супервторник, Тръмп се показа по-слабо от оповестените анкети във всяко огромно първично съревнование. В Ню Хемпшир изследванията преди първичните избори демонстрираха, че някогашният президент изпреварва последния си противник, Ники Хейли, с близо 18 процентни пункта; той завоюва с 11. В Южна Каролина той изпревари Хейли с 28 точки, само че завоюва с 20. В Ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР