Ако има нещо, което научихме от случилото се с Джеръми

...
Ако има нещо, което научихме от случилото се с Джеръми
Коментари Харесай

Джеръми Ренър - истинският супергерой

Ако има нещо, което научихме от случилото се с Джеръми Ренър, то това е, че силата на човешкия дух може да реализира всичко. 52-годишният артист, през който точно на Нова година мина снегорин, имаше над 30 счупени кости и претърпя поредност от интервенции.
 Джеръми Ренър - на крайници и на премиера
Джеръми Ренър - на крайници и на премиера

Актьорът наподобява ужасно след случая, който претърпя

Пет месеца по-късно Ренър е на крайници - взе участие в министър председатели, прекарва време със фамилията си, пътува, до момента в който продължава дългия развой по рехабилитацията си. През миналия дълъг уикенд в Съединени американски щати, където се честваше Деня на починалите във войните, той още веднъж беше с околните си.

В обява в формалния му профил в Instagram научаваме, че Джеръми е прекарал известно време на езерото Тахо. Във към този момент изчезнали фотоси от сторитата му го виждаме край езерото, както и на падълборд с 10-годишната му щерка Ейва.

Езерото Тахо се намира на границата сред Калифорния и Невада. Във втория щат е домът на Джеръми Ренър, където на 1януари той претърпя ужасяващия случай със снегорин, до момента в който се опитваше да помогне на племенника си да изкара колата си от преспите.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР