Ако има нещо, което крал Чарлз обеща с възкачването си

...
Ако има нещо, което крал Чарлз обеща с възкачването си
Коментари Харесай

Азиатските предпочитания на крал Чарлз

Ако има нещо, което крал Чарлз даде обещание с възкачването си на престола, то е " демократизирането " на монархическата институция, както и повече " видимост " за другите жители на Англия, имайки поради разнообразието от етноси, религии и култури.
 Годината на Заека, китайската нова година и какво носи за всеки от знаците на китайския зодиак
Какво носи Годината на Заека на всеки от знаците в зодиака

2023-а би трябвало да е година на вярата

Затова и не е чудно, че при започване на февруари в Бъкингамския замък беше проведен специфичен банкет за азиатската общественост в страната. Поводът, несъмнено, е началото на Китайската нова година, която се уважава в Азия и азиатските диаспори по целия свят.

Така в двореца Чарлз кралицата-консорт Камила, както и принцеса Ан, и принц Едуард, приветстваха представители на всевъзможни сфери - изкуства, медии, бизнес, военно дело, мода, опазване на здравето, благотворителни организации.
 Чарлз с Алекса Чънг

Чарлз с Алекса Чънг

Сред гостите бяха и известни лица като моделът Алекса Чънг, стилният дизайнер Джон Роча, артистът Уил Шарп. YouTube звездите Джошуа Керът и Оливър Кендъл. Именно в диалог с последните крал Чарлз направи самопризнание за кулинарните си желания.
 И с артиста от

И с артиста от " Белият лотос " Уил Шарп

" Попитах го дали е пробват корейска храна. Той сподели, че й е огромен почитател и обича всичко, в случай че е прекомерно пикантно ", споделя Керът пред РА.

От Hello пък ни напомнят, че Чарлз не понася шоколад, кафе и чесън. Заради това готвачите в кралските кухни постоянно би трябвало да преценяват менюто, в което да отсъстват тези съставки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР