Ако има нещо, което Благой Георгиев владее в съвършенство, освен

...
Ако има нещо, което Благой Георгиев владее в съвършенство, освен
Коментари Харесай

Балконът на Златка набъбна до 130 см! Бременната моделка качва само на гърди и корем

Ако има нещо, което Благой Георгиев владее в съвършенство, с изключение на да прави деца, то е да избира най-хубавите дами за техни майки. Златка Райкова е следващото му тъкмо попадение в тази област и това се потвърждава от метода, по който качва килограми по време на бременността. Моделката е сбъдна фантазия за футболиста – пълнее единствено на гърди, видя HotArena.

Балконът на Златка е бухнал двойно, откогато е бременна, виждат наблюдателни почитатели на някогашната русокоска. В момента тя е в петия месец на своята бременност и, както се вижда от фотоси, които неотдавна разгласява, гърдите ѝ са надалеч по-големи от корема, в който пораства бебето. „ Обиколката ѝ към този момент гони 130 сантиметра ”, издадоха пред „ Уикенд ” представители на стилния отрасъл, осведомени с ограниченията на бъдещата майка.

По тяхна информация, с помощта на големите си силиконови импланти, тя е радвала мъжа си с цели 105 сантиметра обиколка още преди да забременее. Заради хормоните обаче сега размерът на чашките ѝ бил скочил с цели два размера и не се знаело какви размери ще доближи, до момента в който роди. „ Златка към този момент няма сутиени – нито един не ѝ става, а и по магазините не може да откри размер, какъвто ѝ е необходим! ”, разясняват познати  на бъдещата майка. Това обаче не било кой знае какъв проблем за нея, защото така и така от години честичко пропущала тази част от дамското долни дрехи. Смятала, че няма потребност от нея, защото силиконът вършел същата работа.

И до момента в който гърдите на бившето момиче от корицата на „ Плейбой ” бухват като великденски козунаци, останалата част от фигурата на ѝ остава слаба и стройна като млада фиданка. Дори бременното ѝ коремче наподобява прекомерно внимателно като за жена в петия месец. „ Злати доста внимава с храната, макар че е бременна. Не яде съвсем никакво сладко, не близва тесто и единствено понякога си разрешава ориз и картофи ”, настояват близки на бъдещата майка.

Според тях, тя не смеела да се отпусне на масата, тъй като я било боязън, че Благо бързо ще ѝ откри заместница, в случай че си разреши да качва килограми. Както е известно от неговата персонална история, футболистът няма угризения да изневерява и даже да изоставя дамите си, даже когато са бременни с негови деца. Случвало се е и с майката на двете му по-големи деца – Христина, и с тази на третото – Есмер, с която несъмнено към този момент не знае какъв брой пъти се е разделял, преди да бъде изпъден вечно от вкъщи ѝ. Златка обаче считала, че има всички качества да го задържи до себе си вечно или най-малко до момента в който желае да е с него.  Tя чака момче от Благо, което за нея ще е първо дете, а за него – четвърто. Раждането се чака през октомври. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР