Ако има нарушения при раздаването на българско гражданство, те са

...
Ако има нарушения при раздаването на българско гражданство, те са
Коментари Харесай

Оказвал ли г-н Пеевски натиск? Проверете златните паспорти

Ако има нарушавания при раздаването на българско поданство, те са при процедурата по така наречен капиталовото поданство или " златните паспорти ". Това се разбра от думите на правосъдния министър Янаки Стоилов, който бе изслушан от парламентарната комисия " Магнитски " във вторник. Той отговори на въпрос на народния представител от Движение за права и свободи Хамид Хамид. Той се интересуваше дали е открито, че някогашният народен представител Делян Пеевски, глобен по американския закон " Магнитски " за " значима корупция ", е оказвал напън при даването на българско поданство.

Влияние в тези процедури от страна на различен глобен, някогашния зам.-шеф на Бюрото за надзор на СРС Илко Желязков, прочут като " лейтенантът на Пеевски ", бе посочено в.

е бил употребен от Пеевски за " реализирането на скица за подкупи, засягаща български документи за престояване за задгранични жители, както и за подкупването на държавни чиновници посредством разнообразни средства в подмяна на информация и преданост от тяхна страна ".

Движение за права и свободи отхвърля каквато и да е съпричастност на видния си някогашен народен представител Пеевски в корупционни схеми. Тъй като нито Движение за права и свободи, нито Пеевски са в положение да оборят пред американските управляващи наложените глобите, представителите на Движение за права и свободи се пробват по всевъзможен метод да изчистят името му най-малко посредством парламентарната комисия " Магнитски ".

" Пределно ви е ясно, че няма по какъв начин едно лице, което не е член на съвет (по поданство б.р.), да взема присъединяване в неговите съвещания, дали има някакви в действителност въздействие, аз не мога да установя, няма документална диря ", сподели министър Стоилов в отговор на Хамид, без да загатва името на Пеевски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР