Ако има момичета, които да са абсолютните кралици на 2021

...
Ако има момичета, които да са абсолютните кралици на 2021
Коментари Харесай

Сузи и Рени искрени пред феновете си: за мъжете в техния живот, връзките, танците и... кучетата!

Ако има девойки, които да са безспорните кралици на 2021 година, то сигурно това са близначките Сузи и Рени. Двете девойки разцепват в TikTok, само че и в другите обществени мрежи. Цялата тази популярност направи по този начин, че двете от девойки, танцуващи към реализатори в заведения, да танцуват независимо на сцена като гостуващи звезди.

Виж още: Стяга багажа за далечна дестинация: Симона от " Аз съм Изи " бяга от страната, с цел да учи

Е, в този момент обаче е лято и е време за плажни страсти, а при тях сигурно такива няма да липсват. Двете девойки споделиха, че са си наели местенце за лятото в Лозенец и точно в морския ни курорт ще са в околните седмици. 

Виж още: С мисъл за планетата: Български звезди, които разпродават облеклата си в името на природата

Във видео в YouTube канала им Сузи и Рени разкриха, че и двете са обвързани. Рени - от година и осем месеца, а Сузи - от година. Момичетата дадоха обещание, че в последващо видео ще поканят половинките си и ще приказват повече за връзките им.

Иначе близначките споделиха, че имат идентичен брой татуси, въпреки че имат разнообразни проекти за нови рисунки по телата си. В момента също така били и на идентични килограми. 

Виж още: Пълен поврат: Лолита отхвърли раздялата с Гришо, сподели какво възнамеряват да създадат дружно

Сузи и Рени споделиха още, че сега има три кучета, за които се грижат с огромна обич. Първото е йорки, което през лятото е при родителите им. Второто куче било на приятеля на Сузи, само че сега тя се грижи главно за него. Третото пък е на Рени и приятеля му. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР