Ако има любовен триъгълник, за който целият екип на Post

...
Ако има любовен триъгълник, за който целият екип на Post
Коментари Харесай

Amazon обявява Голяма пролетна разпродажба — кога е и как да пазарувате при ранни оферти

Ако има любовен триъгълник, за който целият екип на Post Wanted се занимава, това е триъгълникът на Amazon Prime Day, Black Friday и Cyber ​​Monday.. Но в този момент Amazon разгласи Голяма пролетна ликвидация, която, въпреки и нова за пазара на пазаруващите в електронната търговия, е в непосредствена непосредственост до това, което сме виждали преди.

Голямата пролетна ликвидация на Amazon е многодневно събитие — не типичната двудневна дълготрайност, която нормално сме виждали за Prime Day — и е такова, при което можете да очаквате хиляди продукти да имат понижени цени. Още по-добре, ние предвиждаме продуктовият подбор да бъде както сезонен, по този начин и вечнозелен едновременно; може да намерите косачки за трева в продажба, само че също по този начин и комплекти съдове за готвене през цялата година, които сте желали да получите.

Тук, в Post Wanted, ние се гордеем с това, че изследваме най-хубавите предложения и преглеждаме най-хубавите артикули, тъй че въобще не сме нови в докладването на 411 към огромно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР