Ако има лесно българинът щеше да спре всички телевизии, радиа

...
Ако има лесно българинът щеше да спре всички телевизии, радиа
Коментари Харесай

Българинът иска да спре всички предавания по телевизията, интернета и Фейсбук! Заливат СЕМ с жалби за щяло и нещяло

Ако има елементарно българинът щеше да спре всички малките екрани, радиа и напряко целия интернет, тъй като не всичко, което се демонстрира му подхожда. Така ще се сбъдне фантазията на огромна част от нашенците да се върнат в ерата на мракобесните времена, когато бананите идваха единствено с дядо Мраз.

Колкото си по-известен в България, толкоз повече врагове си навличаш.

Въпреки, че по смисъла на комерсиалния закон обособените недоволни зрители изобщо не са клиенти, тъй като не заплащат нито стотинка за това, което гледат в интернет или по малкия екран, претенциите им са да командват всяка телевизия, " Facebook " и " Google "  като генерални шефове.

Дали едно предаване ще го има се дефинира от всеобщия зрителски интерес и дали притегля реклами, а не от това дали на някой обособен фен му харесва или не. 

Фаворит в зрителските тъжби обаче очевидно е най-гледаното предаване в историята на малкия екран " Шоуто на Слави ". 

Искания предаването на Слави Трифонов да бъде неотложно свалено от екран идват редовно в Съвет за електронни медии под формата на недоволства от телевизионни фенове, научи кореспондент на „ ШОУ ”.

Сред най-честите аргументи за напористото зрителско предпочитание са пошъл език и надменно държание в ефир, на което съгласно мнозина е безумно да продължава да се дава естрада.  Онова, което огромна част от феновете чакат от членовете на Съвета за електронни медии, в случай че се съди по множеството недоволства, постъпващи там, е неотложно събаряне от ефир на „ Шоуто на Слави ”. „ Спрете този водещ!   Не можем да поносим повече! Преля всевъзможни граници! ”   гласи част от постъпило в регулатора писмо. А ръководителят на Съвет за електронни медии доцент Георги Лозанов разяснява, че не Съвет за електронни медии е акредитиран да стопира или смъква от ефир тв излъчвания. „ Понякога настояванията са неуместни и невъзможни, само че гледната точка на фена е друга ”, твърди Лозанов. „ Шоуто на Слави ” удря всички върхове за пошло и вулгарно предаване. Безумно е по какъв начин това долнопробно шоу, което излага цяла България, още не е свалено от ефир! ”, пък гласи един от гневните мнения на тв фенове. Справка демонстрира, че годишно в медийния регулатор постъпват към 6000 сигнала против телевизионни излъчвания, реклами или филми, а техните податели най-често са хора на междинна възраст. Всеки от тези сигнали наложително получава отговор. Освен „ Шоуто на Слави ” телевизионният фен недолюбва най-често още „ Съдебен спор ” (заради „ нарушение на човешките права ”) и „ Съдби на кръстопът ” (заради „ неуместно време на лъчение ”). 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР