Ако има конкурс за поредица от лоши новини за даден

...
Ако има конкурс за поредица от лоши новини за даден
Коментари Харесай

Левскари, няма да е все така

Ако има конкурс за поредност от неприятни вести за даден клуб, Левски ще приключи на второ място и то тъй като отново все нещо ще се случи и " сините " ще изпустнат даже подобен тип трофей. Минорните събития на " Герена " напоследък могат да обекуражат даже и най-оптимистичните почитатели.

Слаби резултати, обиди, насмешки, провалени покупко-продажби, провалени прехвърляния и така нататък Левскар да си, братко, е тежко в наши дни. Но въпреки всичко в този момент е моментът да си кажем " Няма да е все по този начин ". Обичаната и постоянно споменавана алегория е безусловно подобаваща тъкмо за този миг от кошмарния интервал, в който се намират 26-кратните първенци.
 Синя легенда: Шест месеца Шолак ни прави на луди
Синя легенда: Шест месеца Шолак ни прави на луди

Емил Спасов беснее за провалената договорка

Левскари, няма да е все по този начин. Знаем си за какво. През годините " сините " са прекосявали през безчет проблеми, падения, драми... Само като се замисля на пътво четене, ще са ми нужни дни, с цел да изброя трудностите, през които клубът е минавал (или се е блъскал челно). Няма смисъл да ги загатвам, вие си ги знаете. Хубавото е, че вие сте ги претърпяли. И това ще мине.
 Снимка 606504
Източник:

Вижда се, че ще има ярко бъдеще. По какво се вижда ли? Единност. Големите имена са на " Герена " и множеството поддържат Станимир Стоилов, който очевидно не седи там, с цел да пие кафе, а работи. Феновете са зад тима, футболистите се стараят. Въпрос на време е този поочукан от времето трен да потегли с цялостна пара от гара Подуяне.

За секунда забравете Купата на България, която Левски завоюва предходната година. Като изключим този популярен край, който " сините " го завоюваха на мускули и безумен апетит за успех, нещата не са се трансформирали кой знае какъв брой. Още тогава Мъри сподели, че мъчно може да се чака надграждане на тима.
 Станимир Стоилов: Работих почтено и честно, Господ гледа тези неща
Станимир Стоилов: Работих почтено и честно, Господ гледа тези неща

Върна се любовта и респекта на почитателите, а и спечелихме Купата, споделя той

Ама ние все гоним дивото след всеки триумф. Спечелихме Купата на България и давай самоуверено към Лига Европа, най-малко 1/4-финал. Не, не става по този начин. Преди година, по това време, от " Герена " стартираха акцията " Левски е безконечен ", с цел да оцелее клуба. Сега се тюхкаме, че " сините " имат слаби резултати. И преди този момент имаха. Беше същински смут. Сега най-малко футболистите знаят защо са там. Имат цел, идея, колектив.
 Снимка 606135
Източник:

Добрите времена предстоят. Важното е търпението да е налице. Добрите резултати ще дойдат, само че не в този момент. Може да е след година, може да е след две... Няма по какъв начин да стане незабавно с магическа пръчка. " Сините " почитатели към този момент знаят и 2 и 200. Нека постискат още малко зъби. Вчера беше Джо Диксън, през днешния ден - Драган Шолак, на следващия ден... знаем ли какво ни чака на следващия ден. Няма да е все по този начин.
 Наско Сираков и Мило Борисов организираха среща за бъдещето на Левски
Наско Сираков и Мило Борисов организираха среща за бъдещето на Левски

Двамата са разискали разнообразни разновидности за бъдещото развиване на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР