Ако има как да се направи кабинет след тези избори,

...
Ако има как да се направи кабинет след тези избори,
Коментари Харесай

Основните послания в кампанията за вота са инфлацията и корупцията

Ако има по какъв начин да се направи кабинет след тези избори, това има капацитет да докара хората до урните, счита Кристиян Шкварек
Основните послания в акцията за вота са инфлацията и корупцията, разясниха пред Нова тв политолози, анализатори и ПР - специалисти.

„ Едната е инфлацията. Тя се употребява за предизборни цели, като тезата на едната страна е, че тя е създадена вътрешно. Другата тематика е корупцията и големите обири, вследствие на слепване на страна и бизнес последните 15 години, даже по-дълъг интервал “, счита политологът Ружа Смилова. Тя акцентира на обстоятелството, че има връщане на тематиката за корупцията, защото има доста разкрития и то с справедливи обстоятелства.

Кристиян Шкварек удостовери, че има връщане на тематиката за корупцията. Той акцентира на това, че главната конспирация би трябвало да бъде това кой може да направи кабинет.

„ Основният въпрос е ще вървим ли два пъти на избори или ще вървим един път. Ако има по какъв начин да се направи кабинет след тези избори, това има капацитет да докара хората до урните. И назад – опасността, че е невероятно да се направи кабинет след тези избори и би трябвало да вървим още веднъж 2 в 1 през есента е най-силният мотор да натиснем още надолу изборната интензивност. Хората ще си кажат за какво да вървя в този момент, като ще вървя септември “, уточни Шкварек.

ПР-експертът Арман Бабикян също открои тематиката за корупцията.

„ Секторите от дълго време са разпределени – всички знаят кой е огромният в кашкавала, в желязото, в нефта, в газа. Като кажат по малкия екран – „ Ами тя олигархията “. Тя си има имена. Секторите са изкупени. Сега когато поради войната има инфлация, се чудят за какво в България е по-голяма. Ами каква да бъде? Един човек дефинира цените. Колкото и да пускат пъдарите по магазинчетата и да питат за какво това толкоз коства? Ще коства толкоз, колкото желае един човек или една група компании “, разяснява Бабикян.

Бившият екоминистър Емил Димитров-Ревизоро акцентира, че на хората им е омръзнало да се приказва по едни и същи тематики.

„ Всеки ги употребява кой както откри за добре. По отношение на цените – има държавно управление към този момент 6 месеца, гледат от близко и нищо не вършат. Но пък гледат строго и споделят, че желаят нов закон. Тоест споделят ни да си гледаме работата, идващите да се оправят “, означи Емил Димитров.

Той посочи, че и преди сме гледали мача – „ доста желая мандата, с цел да не направя кабинет “. Според него, който и да е първи след изборите, ще му трябват още 30-40 гласа, които някой би трябвало да им ги даде.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР