Ако има кабинет, няма да е за хубаво. Без първите

...
Ако има кабинет, няма да е за хубаво. Без първите
Коментари Харесай

Шеф на синдикатите: Ако има кабинет, няма да е за хубаво

Ако има кабинет, няма да е за хубаво. Без първите две партии няма по какъв начин да се случи постоянно държавно управление. Ако тези две партии обаче се съберат, аз не планувам нищо хубаво. Единствената тематика, по която имат единодушие, е войната в Украйна. До през вчерашния ден се нападнаха толкоз нападателно и не мога да си показва в този момент да се съберат. Това в случай че стане, ще е изцяло безпринципно и няма да излезе нищо хубаво. Вариантът е от някое посолство да им дадат сигнал да се съберат и да ги заплашат с " Магнитски ", тъй като и двете партии има от какво да се тормозят.
Прочетете още
Това съобщи пред Нова нюз президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, който разяснява изборните резултати.

" Предишният парламент с цялостно единогласие отхвърли българския проект за възобновяване. Това е повода Европейска комисия да ни обърне да внимание и да се съгласи да се водят диалози за предоговаряне на проекта. Това е една от действителните задания пред новия парламент - всички партии да отидат в Европейска комисия с единна позиция и да се отстранен всички безумия от проекта за възобновяване. Другата задача е да се усили минималната работна заплата. Тук не би трябвало да се пресоляват нещата и би трябвало да се работи гладко. Не желая да приказвам за цифри и не желая да ги мятам по този начин в пространството ", добави Манолов.

" Хубаво ще е да се образува държавно управление, колкото и аз да съм песимистичен и под напрежение от тази настройка. В последна сметка надали ще се получи някаква по-различна настройка. Всичко ще си проличи още при избора на ръководител на Народното събрание. Ако отново ще го избираме две седмици, нещата няма по какъв начин да се случат ", предвижда президентът на КТ " Подкрепа ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР