Ако има желание за поддържане на определени нива на сива

...
Ако има желание за поддържане на определени нива на сива
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Използват Наредбата като смокинов лист за грешния модел за правене на бизнес, затова и протестират

" Ако има предпочитание за поддържане на избрани равнища на сива стопанска система, и има недоумение по философията на Наредбата за касовите апарати, то би трябвало да стартираме напълно отначало с нея ". С тези думи министърът на финансите Владислав Горанов се обърна към съперници на новата Наредба за касовите апарати на изключителна среща в Министерския съвет, написа Канал3.бг.

" Иска ми се през днешния ден да очертаем правилата на рамката, само че в случай че не намерим схващане, би трябвало да стартираме изначало. Ако всички целим по-справедлива икономическа среда, ще ни е по-лесно да продължим. Голяма част от въпросите, които се чуват в обществената среда, се дължат на недоумение. Има и частна опозиция против Наредбата, като някои имат терзания и я употребяват като смокинов лист за неверния модел за правене на бизнес, по тази причина и стачкуват ", посочи Горанов.

" Имаме нужда справедливостта да господства във всяка една сфера на публичния живот, и би трябвало да се стремим да реализираме единодушие към философията на Наредбата. Имаме задоволително време да стартираме да ги решаваме. " Наредба Н-18 " касае по-справедливо отношение при правенето на бизнес – да се събират повече доходи при ниска данъчна тежест е единственият късмет на министъра на финансите да обезпечи на страната добра финансово разпределителна роля. Тоест, желаеме да сме солидарни в разноските, само че имаме демократичен метод към приходите – не е заслужено това. Упреците, че целим силово налагане на избрани модели, не са правилни, и това не е нашата цел ", добави Горанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР