Ако има истински обществен дебат и кандидатурите не са само

...
Ако има истински обществен дебат и кандидатурите не са само
Коментари Харесай

Дянков: Бих се впуснал в битката за управител на БНБ

Ако има същински публичен спор и кандидатурите не са единствено политически, бих се впуснал в борбата за шеф на Българска народна банка. Това съобщи някогашният финансов министър Симеон Дянков в ефира на Българска национална телевизия.

" За мен това ще бъде чест. На всеки български финансист това му е фантазията, в това число и на мен. За страдание времевите параметри през вчерашния ден към този момент бяха избрани и към този момент текат, тъй че надали ще има подобен спор, само че се надявам, че въпреки всичко ще има ", добави още той.

" България би трябвало да се ръководи от ясна коалиция с правила. Бойко Борисов е прав, че втората партия не може да дефинира всичко в страната. Грешка на водача на ГЕРБ беше, че излезе с подобен корав и решителен звук. Трябва повече успокоение. В случая излишно излезе име на другояче добър финансист - Димитър Радев. Трябва да има обществена полемика защо са тези регулатори, какви са задачите на Българска народна банка и кои са верните хора там като екип ", акцентира някогашният финансов министър.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР