Ако има хора, свързани с ГЕРБ в служебния кабинет, ще

...
Ако има хора, свързани с ГЕРБ в служебния кабинет, ще
Коментари Харесай

Борисов: Ако не бяха отменили събитието в СУ, щяха да ни скарат

Ако има хора, свързани с ГЕРБ в служебния кабинет, ще ми е забавно за какво са отишли без да ме питат.


Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Когато нещо не зависи от нас, не се изричаме, отговори Борисов на въпрос за датата на идния парламентарен избор.

Борисов напомни за извършената в четвъртък среща с представители на еврейската общественост в България, съветници на ГЕРБ в Столичния общински съвет и Даниел Лорер от Политическа партия, на която се опълчиха на концепцията за монумент на кмета на София инж. Иван Иванов.

Ако не бяха отменили събитието в Софийския университет, щяха да ни скарат, съобщи Бойко Борисов, визирайки антибългарското мероприятие, наречено „ Патология на едно честване ", което щеше да се организира в СУ, а след това бе анулирано. Псевдонаучната полемика, внушаваше, че през Втората международна война България не е избавила българските евреи, а е правила държавен и систематичен антисемитизъм, който продължавал и до през днешния ден.

Учудвам се по какъв начин сътрудниците от ПП-ДБ приказват, че Пеевски е отговорен, че няма държавно управление. Ние бяхме подготвени с кабинет и със съглашение, нито един път Пеевски не е участвал там, съобщи Борисов.

Службите в последните 3 години са назначавани от тях и президента Радев, ГЕРБ не е взел участие на никое място, сподели водачът на партията и препрати въпросите към ПП-ДБ. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР