Ако има хора, които подкрепят един агресор у нас, те

...
Ако има хора, които подкрепят един агресор у нас, те
Коментари Харесай

Иво Инджев: Подкрепяш ли един очевиден агресор, вече не си русофил

" Ако има хора, които поддържат един агресор у нас, те към този момент не могат да се назовават и русофили. Несравнима е България с Полша. Те имат напълно друга история, те са били част от руската империя, за наша наслада ние не сме били в никакъв случай част от съветската империя, в случай че се изключи руската окупация, това е извънредно достижение на българския дух ", това сподели в " Офанзива “ по NOVA NEWS журналистът Иво Инджев.

" Факт е, че такива настроения у нас има и те са резултат от хибридната война на Русия у нас. Българите заради тази причина започнаха да не разграничават положителното от злото ", счита публицистът.

" Електоратите на " Възраждане " и новата партия на Стефан Янев са едни и същи, те са обединени от любовта си към Русия, даже не знам по какъв начин ще си ги разделят ", разяснява Иво Инджев растежа в поддръжката на тези партии.

Относно желанието на Финландия и Швеция да се причислят към НАТО журналистът акцентира, че никоя страна не е карана да се причислява Алианса, това важи и за тези страни.

" Путин изпадна в извинителен режим на 9 май. Аргументът, че нахлуването в Украйна е било единствен излаз за опълчване на разширението на НАТО в страни към Русия не е признато от никого ", означи Иво Инджев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР