Ако има едно нещо, което бих върнала назад, това щяха

...
Ако има едно нещо, което бих върнала назад, това щяха
Коментари Харесай

Към човека, с когото никога няма да бъда

Ако има едно нещо, което бих върнала обратно, това щяха да са думите, които пиша за теб. Ако има едно нещо, което мога да кажа, то ще е обвързвано с теб. Ако има едно нещо, за което да скърбя, то това ще е, че разреших на друга да те има, когато имах късмет да те направя мой.

Изпитвам болежка да пиша за възприятията си, вместо да ти ги призная. Като писателка би трябвало да знам по какъв начин да изразя себе си пред теб, само че не знам за какво съм безмълвна всякога, в който приказваме. Познаваш ме като човек, който приказва непрестанно, само че би трябвало да знаеш, че го върша, с цел да не ти призная, че те одобрявам.

Да, одобрявам те. Харесвам те от момента, в който започнахме да беседваме. Харесвам те от момента, в който открих кой си. Искаше ми се да мога да ти кажа какъв брой доста те оценявам, даже когато се виждаш като ненужен. Ти си повече, в сравнение с си мислиш. Ти си повече, в сравнение с показваш. Познавам те от по-малко от пет години, само че имам възприятието, че съм те познавала цялостен живот. Чувствата ми са едностранни, знам, само че се уморих да укривам всичко, което би трябвало да споделя.

Знам, че няма късмет да бъдем дружно. Можем да бъдем просто другари. Бих могла да ти давам препоръки. Бих могла да те успокоявам. Но в никакъв случай не бих могла да те обичам по метода, по който заслужаваш. Никога не бих могла да те направя благополучен, както тя те прави.

За тази Нова година, бих си пожелая най-сетне да се освободя от теб.

Уморих се. Уморих се да те обичам. Уморих се да пиша думи, които приказват единствено за теб. Уморих се да ти давам думите си, сърцето си. И в случай че в миналото прочетеш това, уповавам се да осъзнаеш кой си. Надявам се да осъзнаеш, че пиша за теб много постоянно. Надявам се да осъзнаеш, че момичето, което обича да нарушава разпоредбите, те е присъединило в стиховете си. Но когато това се случи, ще бъде прекомерно късно. Сърцето ти към този момент принадлежи на друга. И аз ще бъда подготвена да спра да пиша за теб.

Но колкото повече пиша това писмо, толкоз повече съзнавам някои неща. Осъзнах, че се научих да се оправям с болката да обичам някого, който не може да отвърне на възприятията ми и че те могат да останат за доста дълго време, може би до момента в който спра да пиша. А това значи да останат вечно.

Да, одобрявам те. Би трябвало да го знаеш.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР