Ако има доказателства за пране на пари защо сега се

...
Ако има доказателства за пране на пари защо сега се
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Опитите на Путин да спаси икономиката си са безуспешни

Ако има доказателства за пране на пари за какво в този момент се конфискуват. Това е метод да се покаже на обществото кои са доближени на Путин и да бъдат уязвени. Ако не се потвърди корупционна скица в тях ще би трябвало да се върнат. Това сподели някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2695
Байдън сподели „ ние тръгваме зад вашите мръсни пари “. Защо не сте го създали до в този момент. Това се прави, с цел да излязат нескрито хората доближени до съветския президент, сподели още той.

По думите му опитите на Путин да избави стопанската система си са безуспешни.

Той подреди на държавни и частни компании да заплащат в рубли към западни компании, което е на процедура невероятно, тъй като по контракт е определена друга парична единица. Вдигането на заплатите и пенсиите и повдигането на цените в Русия няма да помогне на всеобщото обедняване на хората. Има голям скокообразен растеж на цените. Руската стопанска система влиза повече в сивия бранш. Стоките минават през контрабандни канали, които подвигат цената, означи Керемедчиев.

Според някогашният зам.-министър на външните работи прекъсването на печатането на рубли може да докара до висока инфлация.

Около 7 милиарда $ са били нужни на Путин за поддържане на интервенцията в първите дни на войната. Колкото повече навлиза в Украйна, толкоз повече средства ще му трябват. Ще му трябват повече пари, с цел да се грижи за хората, които е завладял, добави още Керемедчиев.

Според него наложените наказания не носят резултата Путин да бъде свален.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР