Ако има червена линия, аз съм от страната на тези,

...
Ако има червена линия, аз съм от страната на тези,
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Украйна трябва да бъде подпомогната по всякакъв начин – включително с оръжие

Ако има алена линия, аз съм от страната на тези, които считат, че Украйна би трябвало да бъде подкрепена по всевъзможен метод – в това число с оръжие. Това написа водачът на " ИТН " Слави Трифонов във фейсбук страницата си.

Да им даваме сега единствено бронежилетки е безусловно изплъзване и, в действителност, незаемане на никаква позиция, разяснява той.

" Някак си от единствено себе си още веднъж настана време разделно. Напоследък сякаш непрекъснато живеем в такова време. Днес въпросът е Украйна. И в този момент някой някъде слага алена линия. Ами добре. Като ще е по този начин - по този начин да е ", показва Слави Трифонов и напомня своята позиция, изразена няколко часа след нападението над Украйна.

" Украйна е независима суверенна страна, нападната в прорез с всевъзможни интернационалните контракти и разпореждания от своята прилежаща страна Русия и сега на територията на Украйна изцяло незаслужено и аморално се води война, в която умират хора. И това е грубо, неуместно и изцяло безсмислено ", написа той.

" А нали е време разделно – всеки би трябвало да си заеме позицията и да има силата да носи отговорност за дейностите си. Това важи най-много за депутатите в българския парламент, депутатите от всички парламентарни групи, в това число от групата на „ ИТН “, разяснява Трифонов и приключва коментара с: " Решавайте! ".



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР