Ако има арбитраж, той е 100% от страната на България.

...
Ако има арбитраж, той е 100% от страната на България.
Коментари Харесай

Кирил Петков: В Гърция имаше слотове, недоумявам защо служебното правителство избра да вземе само един

" Ако има арбитраж, той е 100% от страната на България. Ние изпълнявахме контракта прецизно, само че от другата страна нямаше доставки " - това подсети някогашният министър председател Кирил Петков от ефира на bTV по отношение на изявленията на служебното държавно управление, че страната е застрашена от това да загуби милиони в арбитражно дело с " Газпром ".

Относно американския полутечен газ, който бе отхвърлен заради " липса на слотове ", Петков показа, че е провел диалози с гръцкото държавно управление, защото по време на първичните сделки е имало свободни слотове за октомври и ноември.

" Не знам за какво служебното държавно управление е решило да вземе единствено едно. Разбрах, че връзката с Гърция е била доста вяла. "

Бившият министър-председател разяснява и апелите на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов за референдум за президентска република:

" Всяко шоу си има своето време. Шоуто, което Слави се пробва да прожектира, имам възприятието, че към този момент е в остарелия сезон. Мисля, че Слави и неговите хрумвания, би трябвало да останат в предишното, " уточни той.

" Според мен това е на ниска цена трик, с който да се пробват да бъдат на вълната. То е като лъжливото овчарче - веднъж, повторно, трети път. Не мисля, че някой ще се хване. "

Петков засегна и обвиняванията на Делян Добрев от ГЕРБ, че България е търгувала с " Газпром " през последните месеци:

" Когато преди два дни заведох делото за клюка към господин Борисов, доста се чудех дали да не включа и Делян Добрев. Но взехме решение, че опорките му са подбудени от Борисов. Не мисля, че той приказва лични хрумвания. "

Въпреки това той добави, че е допустимо да бъде заведено ново дело и против Добрев, " в случай че не престават лъжите. "

Очаквайте още информация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР