Ако има аналог на холивудските анти награди “Златна малинка за

...
Ако има аналог на холивудските анти награди “Златна малинка за
Коментари Харесай

“Златна малинка” за Община Варна – губи даже от наеми

Ако има аналог на холивудските анти награди “Златна малинка ” за неприятно икономическо ръководство, Община Варна щеше да е безспорният любимец за спечелването и. Това разгласи във фейсбук профила си вторият в листата на коалиция “БСП за България ” във Варна Борислав Гуцанов. Кандидатът за депутат стимулира номинацията си с неуместното достижение на Община Варна да осъществя финансова загуба във компания, която се занимава единствено със събиране на пари от наеми.

За първи път сдружението, отговорно за стопанисването и ръководството на пазарните площадки в града - “Пазари ” ЕАД, е на загуба (186 000 лв).

“Как се излиза на алено от рентиерство, в случай, че до преди няколко години облагата е наближавала 1 милион лв., не написа в нито един учебник по стопанска система. А не написа, тъй като това е парадокс. Очевидно не и за ръководещите общинските сдружения във Варна. И може би тъй като съответното сдружение се ръководи от непосредствен родственик на изтъкнат евродепутат от ГЕРБ “, разяснява Гуцанов.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР