Ако и вие не можете да си представите Коледа без

...
Ако и вие не можете да си представите Коледа без
Коментари Харесай

Римейк на "Сам вкъщи"? Загуба на време според продуцента на филма, но снимките вече са факт

Ако и вие не можете да си визиите Коледа без " Сам у дома ", не се тормозете - хората по целия свят са по този начин. Гледали сме го десетки пъки и най-вероятно ще го гледаме още десетки. Просто си е коледна класика!

Виж още: Instagram дебют: Рупърт Гринт с стремително начало в обществената мрежа - показа щерка си, сподели името ѝ

Преди време стана ясно, че филмът ще има собствен римейк, а зад него ще стоят от Дисни. Филмът ще бъде приспособен за новите генерации. Дали действието ще се развива в днешно време, дали някой от емблематичните артисти ще се включи във кино лентата, не стана ясно, само че новината не беше приветствана от хората. Просто тъй като става въпрос за класика, а сикуълите на кино лентата не просто не пожънаха триумф - през днешния ден никой не си спомня за тях. 

Виж още: Били Айлиш открадна храна в мол, защитата я гони! Защо певицата се усеща като подигравка?

В изявление за Insider продуцентът на истинския филм, Крис Кълъмбъс, съобщи, че е срещу концепцията за римейк на кино лентата. " Това е чиста загуба на време. Каква е концепцията? Убеден съм, че няма смисъл да се вършат нови версии на филми с живота на " Сам у дома ". Няма потребност да се основава стихия в бутилка още веднъж. Какъв е смисълът? " Сам у дома " към този момент е изработен. Направете друго! Дори да се провалиш, най-малко си направил нещо автентично ", разяснява той. 

Кълъмбъс споделя още, че от продукцията не са го потърсили. Иначе фотосите на новия " Сам у дома " са почнали през март, само че поради пандемията са отсрочени. Засега няма дата за премиера на кино лентата. 

Виж още: Дете, а с кариера: Дъщерята на Бионсе с дебют в литературния свят - озвучи книга с обръщение

В изявлението Кълъмбъс разяснява и емблематичната сцена от втория филм " Сам у дома ", където се появява Доналд Тръмп. " Като с множеството местоположения в Ню Йорк, би трябвало да си платиш някаква сума, с цел да можеш да снимаш в избрана локация. Искахме да снимаме в Хотел Плаза, който беше благосъстоятелност на Тръмп по това време, искахме да снимаме в лобито - нямаше по какъв начин да го пресъздадем в студио. И Тръмп се съгласи. Ние си платихме таксата, само че той сподели, че единственията метод да снимаме в хотела му е, в случай че и той се снима във кино лентата. Съгласихме се. Хората харесаха появяването му, само че нас той ни изнуди, с цел да го снимаме ". 

Изображение: https://www.facebook.com/HomeAloneMovie/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР