Ако и това не ви спечели за играта, едва ли

...
Ако и това не ви спечели за играта, едва ли
Коментари Харесай

Ubisoft представиха Assasins' Creed Odyssey: The Secrets of Ancient Greece Uncovered

Ако и това не ви завоюва за играта, надали ще има нещо, което да го направи.
Маркетинговият отдел на Ubi ни сподели още веднъж по какъв начин се вършат нещата тази седмица с появяването на The Secrets of Ancient Greece Uncovered, серия от къси видеа, разкриващи ни тайните на Древна Гърция и три от най-важните местоположения в Assasin’s Creed Odyssey.

„Макар и играта да се развива в една различна историческа конюнктура от вселената на Assassin’s Creed, доста от локациите, събитията и хората, които срещате са вкоренени в същинската реалност. Във видеосериите The Secrets of Ancient Greece Uncovered, ние ви водим на странствуване към три от най-значимите в историческо отношение места в играта, с цел да подчертаем къде точно действителността се сблъсква с фантазията“, пишат Ubisoft в блога си.



Разработени в енджина на самата игра, с изключение на, че впечатляват с визията си, късите анимирани филми образоват и притеглят внимание с детайлизираността на показаното. Първият от тях ни споделя за възхода на класическата Атина, вторият ни изправя пред дома на Оракула, Делфи, а с The Secrets of Knossos Uncovered, ние биваме отведени към най-дълбока античност и митологизираната история, на чиято основа лежи и самия Odyssey.



Що се отнася до самата игра, тази седмица излезе обновлението под номер 1.0.6. Освен постоянните фиксове, кръпки и оптимизации то носи първата глава от The Lost Tales of Greece – The Show Must Go On, опцията да видите подробна статистика за постигнатото от героя ви и някои по-дребни промени. Пълният лист с тях, може да видите тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР