Ако и ти също като мен си израснала през 90-те,

...
Ако и ти също като мен си израснала през 90-те,
Коментари Харесай

Новото модерно: Приятел от бъдещето, който си струва да бъде твой

Ако и ти също като мен си израснала през 90-те, то несъмнено емблематични филми и предстоящи уикенд епизоди на " Часът на Уолт Дисни " сигурно са се нареждали измежду най-готините неща, нали? Леле, по кое време мина това време... Сякаш преди един момент слушах на чисто новия си уокмен касетките на Спайс гърлс... Тогава всички някак успявахме да преживeeм деня си вълнуващо и без обществени медии или високоскоростен интернет.

Вече като че ли не се забавляваме по този начин същински, все бързаме, ли бързаме, препускаме от задача в задача, надпреварваме се със самите себе си... А това, което в миналото смятахме за " топ наклонност ", за мнозина от нас към този момент е като добре забравена страница от предишното. Аз към момента си припомням, когато родителите ми купиха първия тв приемник с дистанционно управление – гледах го като нещо безусловно нереално и всякога желаех аз да променям каналите. Да, в миналото тв приемникът беше очите ни отвън дома към целия свят.

Днес, за благополучие или пък не, нещата много са се трансформирали – беседваме с родственици на хиляди километри единствено с един клик, имаме безконечен избор и безграничен достъп до филми, музика и книги на смарт телефоните си и даже плащаме без да носим пари в брой! И все сме недоволни, и все не ни стига...

И в случай че до преди 20-тина години да гледаш телевизия и обичаното “Милион и едно предпочитание ” с кака Лара си беше напряко в десетката, то през днешния ден новото съвременно е " Не виждам телевизия " или " Не, аз нямам тв приемник вкъщи "... Ами аз пък да ви кажа очевидно не се повеждам по " настоящите трендове " и защото си имам телевизор у дома и то единствено какъв! И го споделям гласно, тъй като имаш  не те прави отегчителен и не значи, че можеш само да гледаш новините. С дизайн като на рамка на изтънчено произведение на изкуството той приковава погледите и се трансформира в неизменима част от интериора на дома. А с всички смарт функционалности, които The Frame има, можеш да учиш, да работиш, да се забавляваш, да гледаш обичаните си филми и да се наслаждаваш на най-известните картини в света от комфорта на своя хол.



Факт е, че от основаването си в края на 20-те години на предишния век до през днешния ден тв приемниците са се трансформирали доста, а това, което стартира като огромна черна кутия с три канала и мощно пикселизирани изображения, се трансформира в плосък екран с висока разграничителна дарба и голямо наличие. През годините Samsung потвърди, че освен може да се движи в крайник с потребителските условия, само че и даже да ги планува. 

Времето, в което живеем през днешния ден, изисква тв приемникът да има роля във от ден на ден аспекти от живота ни. И, несъмнено, Samsung са се погрижили за това! Най-емблематичният начин на живот тв приемник на марката, предлагащ екрани, основани да дават отговор на всеки усет и пространство,  e всичко, което някой в миналото може да изиска. Като онази дребна изчезнала частичка, запълваща празнината пред дивана. И по този начин от скучно изначално предопределение, се разпростира пред очите ни в същинско произведение на изкуството, гарантирайки образно преживяване от последващо равнище.  



За мен техниката в никакъв случай не е била само част от бита – тя би трябвало да е в унисон с духа на един дом и неговите жители. The Frame е неразделна част от интериора на дома ми, в който без усложнение се вписва чудесно. Дизайнът му е по едно и също време банален, само че и забележително вписващ се във всяко място, във всеки миг, от всеки ъгъл. Това, което изключително доста ми подхожда при The Frame е, че той може да бъде инсталиран на стената на съвсем незабележимо разстояние от нея и няма никакви стърчащи кабели – тъкмо като същинска картина! Изключително тънкият му дизайн e с дебелина от единствено 25 мм, което е повече от съвършено. Обогатеният избор от персонализирани рамки ще се хареса и на най-придирчивия усет, а магнитният механизъм трансформира слагането им безусловно в детска игра.

За да приключи цялостната визия на същинско произведение на изкуството, The Frame дава възмоност от три метода на апаратура - може да се закачи на стената като част от интериора, да се нарежда на всички места в стаята на артистичен статив-триножник или да стои върху елегантна стойка върху ТВ долап. Изборът е само твой!

Проектиран да бъде тв приемник, когато е включен, и изкуство, когато е изключен, The Frame е новаторско цифрово платно, което отразява персоналния жанр на всеки. Благодарение на онлайн платформата Art Store имаш достъп до над 1400 творби на изкуството от музеи и галерии из целия свят. Телевизорът идва с цели 6GB вътрешна памет, в които може да съберете всичките си обичани картини, както и фотографиите, с които се гордеете и желаете да поставите в рамка.



Най-умопомрачителната част за мен бе, че с The Frame границите сред материалното и цифровото се размиват, а когато ми писне – просто променям съгласно настрoението си с Art Mode. Това е режим, благодарение на който тв приемникът безусловно се слива със стената и отразява същността ти в луксозна картина. Разбира се, The Frame 2021 може да се похвали с още куп смарт функционалности, основани да задоволят търсенето и на най-заклетите ТВ фанатици (Multi View, Mobile Mirroring, Tap View и One Remote Control / SmartThings /Smart Hub). Най-гениалното, което чисто по детски мен ме завоюва, бе, че отдалеченото му ръководство е еко ориентирано. То се зарежда автоматизирано чрез слънчеви акумулатори, с цел да редуцира потреблението на еднократки акумулатори, които замърсяват фрапантно планетата ни!

Е, може и към момента да не живеем на Марс или да не пътуваме на работа с реактивни раници, само че няма подозрение, че  несъмнено би трябвало да бъде провъзгласен за тв приемникът на всички времена! Един самобитен хибрид, който е всичко в едно – и движимост, и нова картина, и изкуство, и финален вик на технологията. Забележителен The Frame!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР