Ако хората в Канада успеят да свалят женствения инхалатор Трюдо,

...
Ако хората в Канада успеят да свалят женствения инхалатор Трюдо,
Коментари Харесай

Ако хората в Канада успеят да свалят женствения инхалатор Трюдо, къщичката на глобалистите ще се килне много сериозно

Ако хората в Канада съумеят да смъкват женствения инхалатор Трюдо, къщичката на глобалистите ще се килне доста съществено.

Случващото се в Канада сигурно обърка проектите им. Смятам, че по-късно ще стане неудържимо ситуацията и в Италия и в Австрия. За Австралия към момента се възпирам от вяра. Но като знам, че първата линия на демократичния ГУЛАГ са точно Канада и Австралия, опитно поле за целия останал свят, имам вяра, че би било невероятно фашизмът да продължи и в Австралия при триумф на антифашистките сили в Канада.

Интересна е тази картинка.
Държавата Метрополия на ДД, Англия, маха всички рестрикции. А колониите и, в действителност нейни територии, са концлагери.
Та ще забележим по какъв начин ще станат нещата.

Изобщо, в този момент се вижда ясно какъв брой добре са измислили и изпълнили глобалистите международното подчиняване от Англия към останалия свят. Чрез разнообразни системи от политически и стопански параметри те са основали общ паразитен организъм, нагънат на безчет катове като полата на кралица Виктория, под която би могло да се скрият няколко деца.

Интересно е също по какъв начин „бивши“ колонии като Съединени американски щати са в действителност сегашни колонии, за разлика от камуфлажното продължение на колониализма през Британската общественост. И най-после се оказа, че Британската империя в този момент я разрушавам! Тя си е траяла да си съществува предостатъчно и безоблачно, до момента в който сме си мислели, че сме я разрушили.

Баста!

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР